Düğme İlikleme ve Asil

By Nisan 08, 2013

Daha önce Düğme İlikleme yazımda Hüma için yaptığım düğme ilikleme oyuncağından bahsetmiştim. 
30 Mart'ta Liva Çukurambar'da gerçekleştirdiğimiz Ankaralı Anneler Buluşması'na Hüma ile gitmiştim diğer çocuklar da gelecek diye ama başka hiç çocuk yoktu. Oysa ki gelen çocuklara vermek üzere Humuş'un doğum gününden kalan ve hala uçabilen balonlardan götürmüştük çeşitli maceralar yaşayarak.... Arabaya binene kadar her şey güzeldi, balonları arka tarafa koymuştum ama hava almak için camı açınca balonlar arabanın içine dağılıverdi. Tabii benim görüşümü engellediler. Bir ara ışıkta durduğumuzda hepsini toplayıp öne aldım ama bu sefer de aynaları görmekte zorlandım. Tam arabadan çıkarken ikisi uçtu... Ve tabii Hüma, çantalar, balonlar, fotoğraf makinası... Hepsini taşımak epey zordu, bir daha fotoğraf makinası ve Hüma varsa kesinlikle tek bir sırt çantası alıcam yanıma.. Hatta en iyisi ben kendime bir tane sırt çantası alayım :)
Neyse sonradan Asil geldi. Hüma bir heves gidip balon verdi ve bu vesile ile de tanışmış oldular. Bilenler bilir Hüma'cığımın en sevdiği arkadaşı Onat çok uzakta ve malum bir de çocuklara pek yanaşmıyor genelde Hüma.... O yüzden de arkadaş sıkıntısı çekiyoruz Ankara'da, yeni arkadaşlıklara her zaman açığız. Asil ile de çok güzel oynadılar, Asil çok sakin, en azından bizimle birlikteyken öyleydi :) 
Bu vesile ile öğrendik ki düğme ilikleme oyunu/oyuncağı iki kişi ile de gayet güzel oynanabiliyormuş. Önce tüm keçeleri çıkarıyoruz, biri takarken diğeri de kendine bir keçe seçiyor takmak için, olay bu :) Tabii arada bir hakem şart, hadi şimdi sıra sende şimdi sende diye yönlendirmek iyi oluyor, en azından arada bir. Bir süre sonra sıralar şaşıp çekişmeye başlayabiliyorlar yoksa. 

Çok ciddiler
 Kuzular
Hadi poz verin diyince böyle oluyor tabii, doğallık bozuluyor ama yüzleri de görünsün istedim :)

Bunları da Okuyabilirsiniz

1 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.